Vahvat ystävyydet auttavat jatkamaan

Vahvat ystävyydet auttavat jatkamaan Image

Vahvat ystävyydet auttavat jatkamaan

Kun tarkoituksena on kehittyä ja kasvaa, tullaan automaattisesti tapaamaan inspiroivia ihmisiä. Sen sijaan että aikaa vietettäisiin vain juoruten, on hyvä auttaa toinen toistaan menestymään paremmin. Mikäli ystäviä ei löydy, voidaan niitä etsiä samaan päämäärään tähtäävien henkilöiden joukosta, vaikka tukiryhmien avulla. Näin päästään yhteyteen muiden ihmisten kanssa ja motivaatiota on helppo pitää yllä. Samalla myös toinen henkilö voi tarkastaa, onko päämäärien eteen oikeasti tehty töitä!

Kun apua saadaan, kannattaa siitä antaa myös tunnustusta. Vaikka toinen ei tukisikaan muita kiitosten takia, tuntuu niiden saaminen aina hyvältä. Tämän takia kannattaa vähän väliä muistaa ne henkilöt, jotka ovat auttaneet pääsemään eteenpäin ja jaksamaan. Samalla myös positiivinen kierre saa alkunsa, jolloin omaan korvaan kantautuu todennäköisesti samanlaisia viestejä, mikä motivoi vieläkin enemmän. Pienellä kiitoksella voi olla yllättävän suuri vaikutus jaksamiseen.

Pitää myös muistaa, että itse tukee muita ja varsinkin niitä, jotka tukevat itseä. Kun ystävät ottavat askeleen terveellisen elämän suuntaan, tai vaan kehittääkseen itseään, tulee tätä tukea ja juhlistaa. Jokainen päivä on uusi alku ja jokainen hetki on mahdollisuus, aloittaa entistä onnellisempi, rikkaampi ja terveellisempi elämä. Eikä mikään ole parempaa, kuin uuden elämän jakaminen niiden ihmisten kanssa, jotka tekevät siitä vieläkin paremman!

Author | miro Comments | Kommentit pois päältä artikkelissa Vahvat ystävyydet auttavat jatkamaan Date | toukokuu 6, 2018

categories & tags

lovebond-lite