Muuta epäonnistuminen onnistumiseksi!

Muuta epäonnistuminen onnistumiseksi! Image

Muuta epäonnistuminen onnistumiseksi!

Kun mietitään tavoitteiden saavuttamista, mielletään ne usein listoina, tai aikatauluina, joista ei voida joustaa. Kannattaa kuitenkin miettiä asiaa myös uudesta näkökulmasta, joka voi tehdä elämästä hiukan vähemmän stressaavaa. Samalla voidaan myös saavuttaa enemmän kuin olisi uskottu.

Päämäärän valitseminen on hyvä asia, sillä se tuo elämään tarkoitusta. Tähtäinten asettaminen tulisikin olla jatkuva toimi, eikä loppuun pääseminen ole tärkeintä. Tietenkin loppuun pääseminen tuo hyvän mielen ja mahdollistaa yhden asian raksimisen pois listalta, mutta kannattaa keskittyä enemmän itse matkaan.

Varsinkin tulevaisuuden haaveita miettiessä tulisi pohtia isoja kysymyksiä. Mikä sai aikaan sen, että lähti tavoittelemaan jotain asiaa? Mikä tuo itselle inspiraatiota? Mikä unelma, mielihalu tai aktiviteetti vetää puoleensa? Näiden vastausten avulla voidaan luoda paljon kattavampi iso kuva omasta tulevaisuudesta.

Jos tavoitteena on tiettyyn kuntoon pääseminen, ei ensimmäinen askel ole välttämättä salille meneminen. Ensimmäinen askel voi olla inspiraation löytäminen, joka auttaa pääsemään tavoitteeseen. Tässä vaiheessa on myös hyvä miettiä, löytyykö lähipiiristä ihmisiä, jotka voivat auttaa motivoimaan ja jaksamaan, tai jopa kehittää treeni ohjelmia.

Päämäärän lisäksi on muitakin asiaan liittyviä juttuja, jotka ovat lähes yhtä tärkeitä. Edes päämäärän saavuttaminen ei aina riitä, sillä hyvä kunto muuttuu helposti heikoksi kunnoksi, jos sitä ei pidetä yllä. Tulee kuitenkin ottaa positiivinen ote asiaan ja miettiä kaikkea sitä, mitä lopputulokseen pääseminen vaati. Jokainen avunpyyntö, jokainen treenisessio, jokainen motivaation täytteinen hetki, on unohtumaton kokemus. Samalla myös jokainen skipattu treeni, jokainen sairaspäivä, tai venyneet lomapäivät, olivat opettavia kokemuksia.

Sen takia päämäärä ei ole se tärkein asia, vaan matka mikä vie perille. Se on täynnä rikkauksia, joita ei edes aina huomata!

Author | miro Comments | Kommentit pois päältä artikkelissa Muuta epäonnistuminen onnistumiseksi! Date | kesäkuu 9, 2018

categories & tags

lovebond-lite