Nosta motivaatiota työpaikalla – osa 2

Nosta motivaatiota työpaikalla – osa 2 Image

Nosta motivaatiota työpaikalla – osa 2

Työpaikalla motivaatiota voidaan nostaa monella tavalla. Tästä listasta löytyy muutama vinkki, joita jokainen voi noudattaa ja jotka nostavat nopeasti moraalia, stressaavassakin tilanteessa.

Välipalat kunniaan

Vaikka välipala-automaatit ja muut pikku purtavat ovat käteviä, eivät karkit ja limut ole paras vaihtoehto, varsinkin jos edessä on vaativia työtehtäviä. Kofeiinin ja sokerin ahmiminen johtaa ainoastaan fanaattiseen energiansaantiin, mikä automaattisesti saa aikaan jyrkän laskun, kun aineet katoavat elimistöstä. Proteiinia sisältävät välipalat, kuten pähkinät, ovat terveellisempi ja tehokkaampi tapa saada energiaa päivään.

Toista innostavia lauseita

 

Oma asenteemme ratkaisee sen, kuinka toimimme ja suoriudumme tilanteista. Onkin hyvä pitää mielessä tiettyjä positiivisia ja kannustavia lauseita, joista saadaan sekä motivaatiota, että itsetunnon kohennusta.

Hengitä syvään

Syvään hengittäminen auttaa saamaan energiaa ja pysymään rauhallisena. Muutaman kerran päivässä on hyvä pysähtyä hetkeksi ja ottaa syviä henkäyksiä, jotta jännitys, huoli ja stressi hälvenee. Tämä toimii jokaisessa työpaikassa, sillä se voidaan suorittaa pelkästään oman tiskin ääressä.

Puhu ääneen kokouksissa

Työpaikalla kannattaa olla rohkea, sillä vaikean projektin hyväksyminen, tai haastavan asiakkaan kohtaaminen, saa taidoista enemmän irti, kun perinteinen työ. Omien pelkojen kohtaaminen vapauttaa myös adrenaliinia, jonka avulla työpäivästä selvitään kunnialla loppuun asti. Samalla se saa tuntemaan olon osaksi työpaikan tiimiä.

Author | miro Comments | Kommentit pois päältä artikkelissa Nosta motivaatiota työpaikalla – osa 2 Date | maaliskuu 24, 2018
lovebond-lite