Mitkä ovat uusimmat terveystrendit?

Mitkä ovat uusimmat terveystrendit? Image

Mitkä ovat uusimmat terveystrendit?

Jos terveellisistä elämäntavoista tulee mieleen loputon juokseminen ja sellerin täyteiset reseptit, kannattaa kokeilla uusimpia terveystrendejä. Terveellisten elämäntapojen avulla mieli, sielu ja keho voi parhaiten, eikä tämän tule olla vaikeaa, hampaat irvessä ahertamista. Tutustu siis uusimpiin trendeihin, jotka valtaavat ravintoon, urheiluun ja hyvinvointiin liittyvän alan!

Älä unohda sisäistä hyvinvointia, myöskään kehon osalta

Kehon hyvinvointi mielletään usein ulkoiseksi asiaksi, mutta nykyään trendinä on myös esimerkiksi ruuansulatuskanavasta huolehtiminen. Erilaiset juomat ja rauhoittavat sekoitukset vähentävät suoliston ärtymystä ja saavat sen toiminnan tehostumaan.

Voima ratkaisee, ei koko

 

Yhä useammat henkilöt ovat vaihtaneet juoksemisen painonnostoon, sillä voiman harjoitteleminen ei pelkästään kasvata lihaksia, vaan saa myös tasapainon kohentumaan, pitää luut terveinä ja auttaa polttamaan rasvaa. Tätä ei kuitenkaan harjoitella pelkästään laihtumisen takia, vaan tarkoitus on juhlia sitä, mihin oma keho pystyy.

Puhdista ilma

Kun terveelliset elämäntavat on muuten hallussa, on aika miettiä sitä, minkälaista ilmaa hengitetään. Ilmanpuhdistajat ja kasvit toimivat mainiosti ja tekevät omasta kodista hiukan terveellisemmän paikan elää. Savu, pöly ja muut allergiaa aiheuttavat hiukkaset pysyvät poissa, jolloin myös niiden vaikutus kehoon on pienempi.

Muista pitää itsestä huolta myös treenin jälkeen

Tätä voidaan ajatella kuin juhlien jatkoina, se voi olla vielä parempi osa, kuin itse päätapahtuma. Palautuminen rankasta treenistä tarkoittaa terveellisten välipalojen nauttimista ja venyttelyä, mikä saa lihakset rentoutumaan ja täyden tehon treenistä irti. Näin myös olo on nopeammin parempi, vaikka treenit olisivat olleet erityisen rankat.

Ulkonäöstä huolehtiminen kotikonstein

Hiukset saadaan kiiltäviksi ja iho sileäksi täysin kotikonstein. Luonnolliset hoitoaineet, tai esimerkiksi hiusten peseminen vähemmän, saavat ne voimaan paremmin. Uusimpana trendinä onkin itsetehdyt yhdistelmät, joiden avulla kiharat säihkyvät, tuntuvat pehmeältä ja voivat hyvin.

Vitamiinejaiholle

Pelkästään muutama tippa C-vitamiinia päivittäin, auttaa estämään ikääntymistä, sillä se omaa antioksidanttisia ominaisuuksia. Kirkkaampi, kimmoisampi ja sileämpi iho onnistuu helposti uusilla, ympäristöystävällisillä tuotteilla, jotka ovat valtaamassa markkinat.

Itämaista urheilua

Muinainen kiinalainen Tai Chi yhdistää sulavat, lentävät liikkeet ja syvän hengittämisen, meditoinnin kanssa. Tämä harrastus muuttuukin entistä suositummaksi, sillä se saa kehon rentoutumaan, vähentää kipua ja onnistuu jopa niiltä harrastelijoilta, joille urheileminen on muuten vieras käsite.

Oman ajan ottaminen

Useille aikaisempi vuosi oli hyvin kiireinen ja nyt onkin aika keskittyä omaan hyvinvointiin. Itsestään huolehtiminen sisältää myös pienien taukojen ottamisen ja tämä loma voidaan viettää jopa kotisohvalta käsin.

Joogan lisävarusteet

Joogaan on nykyään saatavilla runsaasti lisävarusteita, jotka tekevät harrastuksesta entistä rentouttavamman. Näillä saadaan aikaan syvempiä venytyksiä ja jopa hierontaa! Kannattaakin kokeilla, sopiiko jokin uusista trendeistä itselle.

Author | miro Comments | Kommentit pois päältä artikkelissa Mitkä ovat uusimmat terveystrendit? Date | maaliskuu 14, 2019

categories & tags

lovebond-lite