Kuinka meditointi vaikuttaa suhteisiin?

Kuinka meditointi vaikuttaa suhteisiin? Image

Kuinka meditointi vaikuttaa suhteisiin?

Meditaatiota harrastavat ihmiset ovat usein uskonnollisen omistautuneita asialleen ja saavat helposti myös muut innostumaan aiheesta. Koska positiivisuus on tarttuvaa, ovat yhä useammat henkilöt uskaltaneet kokeilemaan meditaation toimivuutta ja päässeet vilkaisemaan, mitä tämä oikeasti pitää sisällään. Meditaation tiedetään parantavan aivojen toimintaa ja lievittävän kroonisia kipuja, joten kokeileminen ei ole lainkaan hassumpi idea!

Kuinka meditointi vaikuttaa suhteisiin?

Meditointi voi myös vaikuttaa onnistuneempiin treffeihin, uusimpien tutkimusten mukaan. Kun mieli on virkeämpänä, saadaan siitä kaikki irti, jolloin myös mahdollisten kumppani ehdokkaiden kanssa ollaan kärsivällisempiä. Meditaatio saa ihmisen rennommaksi, vapaammaksi ja itsevarmemmaksi, jolloin pienet takaiskut eivät muserra mielialaa. Tämä voi myös auttaa ottamaan rennomman asenteen treffeille, sillä tarkoituksena ei aina tarvitse olla suhteen muodostaminen, vaan pelkästään hauskan pitäminen.

Mieli pysyy kirkkaampana

Meditointi auttaa pitämään mielen selvänä, jolloin masentumisen riski ei ole niin suuri. Kun omat rajat on tiedossa tarkasti, ei tarvitse myöhemmin katua hölmöjä päätöksiä tai joutua epämukaviin tilanteisiin.

Kolme tärkeintä syytä, miksi meditointi toimii

Suhteiden ja deittailun kanssa meditaatio vaikuttaa kolmella tavalla. Se tekee kommunikoinnista helpompaa, koska ennen puhumista ajatellaan kirkkaasti, jolloin myös sanotaan se, mitä halutaan. Samalla meditaatio auttaa pysymään hetkessä ja unohtamaan esimerkiksi sosiaalisen median. Meditaatio vaikuttaa myös seksiin, tekemällä siitä kaikin tavoin parempaa!

Author | miro Comments | Kommentit pois päältä artikkelissa Kuinka meditointi vaikuttaa suhteisiin? Date | joulukuu 4, 2018
lovebond-lite