Miten mieliala kohenee?

Miten mieliala kohenee? Image

Miten mieliala kohenee?

Mielialan ylläpitäminen korkealla on tärkeää, jotta päivittäin jaksettaisiin hoitaa tarvittavat askareet. Tähän ei aina riitä pelkästään hetken hengähdys illalla, vaan kannattaa varata oikeasti aikaa omalle rauhalle. Katso vinkit ja kokeile, millä keinolla oma mieliala pysyy korkealla!

Osoita kiitollisuutta joka päivä

Iloisen ja kevyen olon ylläpitäminen voi olla vaikeaa, varsinkin jos tehtävänä on miljoona asiaa. Positiivinen asenne kannattaakin aloittaa jo aamusta ja käydä läpi mitkä asiat elämässä ovat hyvin. Elämän pienien ilojen miettiminen tekee ihmisestä kiitollisen ja vahvistaa positiivista mielialaa, saaden negatiiviset ajatukset taka-alalle. Tämä on sekä halpa, että nopea tapa tehdä arjesta mukavampaa.

Vietä aikaa ystävien kanssa säännöllisesti

Itsestään huolehtiminen ei tarkoita yksinoloa. Ystävien ja perheen kanssa oleminen ovat yksi elämän parhaimmista puolista ja tyytyväisimpiä ovat ne, joilla on vahvat ja monipuoliset kaverisuhteet. Sosiaaliseen mediaan luottaminen ei yksinään riitä, vaan perinteinen yhdessäolo on se, mikä tuo itselle energiaa ja saa voimaan hyvin.

Meditoi tai lue kirjaa

Koskaan ei ole itsekästä varastaa pieni hetki päivästä itselle. Tämä voi tarkoittaa kirjan lukemista, tai vaikka meditointia. Tunneista ei tule puhua, vaan pelkästään jo 10 minuutin mittainen tauko voi antaa lisää energiaa ja auttaa jaksamaan. Lukemista voidaan harjoittaa vaikka ennen nukkumaanmenoa!

Author | miro Comments | Kommentit pois päältä artikkelissa Miten mieliala kohenee? Date | tammikuu 22, 2019
lovebond-lite