Miten parantaa ryhtiä?

Miten parantaa ryhtiä? Image

Miten parantaa ryhtiä?

Ryhti tulee pitää hyvänä, sillä huono ryhti voi tuoda mukanaan useita terveyteen liittyviä ongelmia. Näillä vinkeillä ryhti kohenee silmissä!

  • 1. Vapauta lantion liike

Makaa lattialla vatsallasi ja aseta pallo lonkkaluun alapuolelle. Laske palloa kohti sopiva määrä painoa ja nosta toinen jalka ylös, 90 asteen kulmassa. Tämän jälkeen jalkaa tulee heilutella puolelta toiselle, niin laajassa liikkeessä, kuin mitä keho sallii. Molempien jalkojen kohdalla tätä harjoitusta tulisi jatkaa 30 sekunnin sarjoina, 2 minuutin aikana.

  • 2. Venyttele käärmeen lailla

Makaa vatsallasi, kädet olkapäiden vieressä, kämmenet maahan asetettuina. Toisen jalan tulisi pysyä visusti maassa, kun taas toinen jalka vedetään ylös ja käännetään ulospäin. Olkapäät tulee työntää ylös lattiasta, kunnes kädet ovat suorina. Lonkkien ei tulisi koskaan nousta lattiasta ja olkapäiden tulee olla lähellä kylkiä. Purista pakarat yhteen ja väänny käännetyn jalan suuntaan. Pysy 30 sekuntia samassa asennossa ja vaihda jalkaa.

  • 3. Muista koko keho

Makaa selälläsi ja aseta sekä lonkat, että polvet, 90 asteen kulmaan. Pidä selkä suorana ja varmista, ettei alaselkä kaareudu. Nosta käsiä hiukan ylös maasta, niin että kämmenet osoittavat alas. Pysy asennossa 30 sekuntia.

Liikkeiden suorittaminen kerran ei kuitenkaan riitä, vaan asiaan pitää omistautua. Ryhtiin tulee kiinnittää aina huomiota, varsinkin jos usein ollaan kumarassa asennossa, vaikka tietokoneen edessä.

Author | miro Comments | Kommentit pois päältä artikkelissa Miten parantaa ryhtiä? Date | syyskuu 12, 2018

categories & tags

lovebond-lite